DemiLovato Staff
| Konu: Tabu Diyalogları. Salı Tem. 05, 2011 11:51 am | |
| Kelime: Dip
- Zıkkımın … neyi deriz?. - Zıkkımın kökü. - Zıkkımın kökünün kökünü al!. - Hıımm.. Zık!?. - Hönk?!. (Topluluk Kopar) _______________________________
Kelime: Gardiyan
- Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar. - Bekçi. - Ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan. - Patron, müfettiş. - Ya geri zekalı mısınız bee.. Hani düdükleri vardır?. - Antrenor?. Hakeemmm?. - Ulen öküz herifler. - Sen kime öküz diyon ya?. _______________________________
Kelime: İstiklal Marşı.
Anlatan (kız): - Yaaa..hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.
Cevaplayan (erkek):
- Bekaret?!. _______________________________
Kelime: Sanatçı.
- Hani bööle Tarkan gibi bişi.. - **** !! - Ayy çok hayvansın Murat..
Kelime: Kafeinsiz Kahve.
(Son saniyeler)
- Yuhhh be, bunu nasıl anlatacam. pas.
(Zaman biter)
- Kelime neydi? - Kefensiz kahpe. - Neeee?. - Pardon.. kefensiz kahve. (Digerleri karta bakar, grup kopar) _______________________________
Kelime: Dergah
- Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda. - Satanist ayinleri. - Çarpılırsın valla. - Ha tamam trafo. - Ohaa.. ( Topluluk iptal ) _______________________________
Kelime: Telepati
- Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta aynı başlayan bi program var iğrenç falan. - Telefon televizyon televole tele?. - Tamam, bi de kedilerin ayağına ne denir; kes birleştir onları. - Volepati?. - Yuhhh!! _______________________________
Kelime: Uçak
- Havada uçar ya. - Leylek. - Yok bunun kanatları var. - Ulen leyleğin yok mu?. _______________________________
Kelime: Kabarmak
- Abi, şimdi maddeler ısınınca nolur. - Genleşir. - Ha tamam, şimdi pasta yapmak için ne lazım. - Krema. - Başka, pastanın eski hali ne oluyo. - Kek. - Tamam, simdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,...alıyım " diyo... Ne der orda, genleşme anlamına geliyo. - Genleşti. - Hayır lann. Genleşti anlamına geliyo. - Eeee genleşti işte. - Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo?. (5 sn sessizlik) - Eveet. - Ben oynamıyom bunla yaa. _______________________________
Kelime: Yoyo
- Ya simdi hani böyle var ya. Hani böyle aşağı yukarı sallarlar. Bi dakka ya, ben burda anlatırken sen benim telefonumu mu karıştırıyosun?!. - Yoooo. - Hahhh şimdi alın bu heceyi ikiyle çarpın!. - Yo-yoooo!. - Aferim lannn. _______________________________
Kelime: Horoz
- Hani abi gece yatarız, sonra dalarız. yaniiii, nasıl anlatsam. - Rüya mı abi?. - Yok değil. Hani sonra işe gitmeniz gerekir. - Uyanırız. - Hahhhh.. Nasıl uyanırız abi?. - Telaşla uyanırız, geç kalmışızdır, alarmla uyanırız. (Sürer gider bu) (Uzun sure sessiz kalır, kasılır eleman) - Amannnn ne kasıyorum ya. Civcivin babası!. - Horozzzzz!. - Tam isabet. _______________________________
Kelime: Uyurgezer
Kız: Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum, yemek yiyorum, ama naaptığımı bilmiyorum filan. Erkek : (Suratına bakarak) Ohaa! obez! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : İğrençsin. konuşmuyorum.
- İnle kim top oynar?. - Ciinnn! - Yanında ne iyi gider?. - Toniiik!. _______________________________
Kelime: Sümüklü Böcek
- Hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var. - Salyangoz. - Hah ona cok benziyo. Ama sen nezle olunca ne akar burnundan. - Sümük. - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var. - Nası yani hayvanın sümüğü mü var?. - Evet. karafatma nedir?. - Hamamböceği. - Hah 2. kelimeyi kes. - Böc. - Yok yok kelimenin tamamı. - Hamamböc. - Allah belanı. | |
|