DemiLovato Staff
| Konu: Delikanlı Adamın İnternet Lugatı. Salı Tem. 05, 2011 11:50 am | |
| *İnternet: Abi resimler var, yazılar var, aradığın herşeyi buluyormuşsun. Yani ben daha bulamıyorum ama söylüyorum buluyorlar. Tofaş´ın bile sayfası var. Bi de bunun denizde yapılası varmış; sörf mörf bişi, onu da araştırıyorum. *www: Bunlar her gördükleri yere www yazıyorlar. Bir bilgisayar görür görmez hemen bu ecnebi harfe 3 kere basın, beni utandırmayın.
*Nikneym: Alemde bi yamukluk olmasın diye kendilerine takma isim alıyolar. Gazoz Ömer'in gazoz'u, Patinaj Ali'nin patinajı gibi. Bize yakışmazzz, ben "Davut".
*Çet:Şimdi burada bir sürü aklı evel birbiriyle tanışıp saatlerce geyik yapıyorlar, yengelerle tanışıyorlar, bi nevi muhallebici yani.
*Site: Bildiğiniz site işte uzatmayın.
*Tıklamak: Abi laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tıkla, buraya tıkla. Erkek adam tıklamaz. Ne öyle tık tık.
*Davlod: (indirmek) Bakmayın kızıyorum ama habire "şunu indirdim, bunu indirdim" diyip duruyolar. Henüz bi vukuatlarına şahit olmadım ama.
*İmeyl: Posta kutusu gibi bir yer. Ama pek işe yaramıyo. 10 gün önce bizim memlekete bi mektup attım bununla halâ almamışlar.
*Hit: Bu kesin İngilizce'dir dedim. Açtım sözlüğü baktım. Bu herifler dövüldükçe seviniyorlar. | |
|